Vjerovali ili ne, pčele plešu!

Tako si prenose bitne informacije, a pogotovo gdje se može naći dobar nektar. Dobra vibra zato slavi taj ples, jer bez njega ni ne bi bilo meda.

Izaberite s kim ćete zaplesati u slatkom ritmu meda.

U salsa ritmu…
Upečatljiv i intenzivan, salsa okusa.
Želite osjetiti onu požudu koju je nemoguće ignorirati? Onda je Dobra vibra od lipe točno što tražite i kojoj ćete se vraćati svaki put iznova. Dobar način da drama u vašem životu bude samo na vašem jeziku.

Tango na jeziku…

Misteriozan i strastven, kao tango na jeziku.
Misterija. Strast. Uzdah. Otprilike redoslijed emocija kad isprobate Dobru vibru od kestena. I tako svaki put. Sasvim je moguće da nakon toga budete malo spremniji za avanturu. Ili ju čak potražite!

Polagani sentiš…

Nježan i fin, kao stiskavac medova.

Nekad ne treba puno filozofirati. Sve što trebate je polagani ritam dok se lagano njišete u nježnom zagrljaju. Sličan efekt ima i Dobra vibra od bagrema. A ako vas netko vidi dok u kuhinji lagano tapkate s noge na nogu zatvorenih očiju s teglicom u rukama, recite im da se brinu svoja posla.

Swing, swing, swing…

Veseo i energičan,  swing za okusne pupoljke.

Ah onaj osjećaj veselja i energije, kada svaki dio vas kao da traži ritam uz koji će zaplesati… Cvjetna dobra vibra ima točno što tražite. Ako nakon toga budete imali potrebu zaplesati na ulici, nemojte reći da vas nismo upozorili.

Želite saznati više?

Scroll to Top