Naše vrijednosti

Prezime Varžak već desetljećima garantira
najukusniji i najkvalitetniji med.

Naše vrijednosti

Prezime Varžak već desetljećima garantira
najukusniji i najkvalitetniji med.

Naše vrijednosti

Prezime obitelji Varžak već desetljećima garantira
najukusniji i najkvalitetniji med.

Oslanjajući se na obiteljsko nasljeđe i dugogodišnje povjerenje kvalitetom bez kompromisa pomažemo našim kupcima živjeti zdraviji i slađi život.

Za nas je pčelarstvo te proizvodnja i distribucija meda put na duge staze u kojem ne vidimo alternativu za kvalitetu, porijeklo i sigurnost.

Zato smo odlučili dati obećanje svim našim kupcima da će svaka teglica Varžak meda biti provjerenog porijekla, sigurna za konzumaciju te vrhunske kvalitete.

SLJEDIVOST

Svaka teglica meda koju prodajemo svojim kupcima ima kontrolirano porijeklo. Prema LOT broju, odnosno oznaci serije proizvoda, možemo provjeriti koji se točno med nalazi unutar teglice. 

SIGURNOST

Prije same proizvodnje, svi uzorci meda koji ulaze u proces prolaze analizu ovlaštenog laboratorija prema odgovarajućim parametrima kontrole kvalitete. 

Tek nakon što dobijemo rezultate testa, među kojima je i test na prisutnost teških metala, antibiotika i pesticida, med ulazi u proizvodnju. Za visoku razinu zdravstvene sigurnosti i kvalitete naših proizvoda dobili smo oznaku kontrolirane kvalitete Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, a za usklađenost procesa proizvodnje sa sigurnosnim i kvalitetnim normama nositelji smo IFS certifikata.

Prije same proizvodnje, svi uzorci meda koji ulaze u proces prolaze analizu ovlaštenog laboratorija prema odgovarajućim parametrima kontrole kvalitete. Tek nakon što dobijemo rezultate testa, među kojima je i test na prisutnost teških metala, antibiotika i pesticida, med ulazi u proizvodnju. Za visoku razinu zdravstvene sigurnosti i kvalitete naših proizvoda dobili smo oznaku kontrolirane kvalitete Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, a za usklađenost procesa proizvodnje sa sigurnosnim i kvalitetnim normama nositelji smo IFS certifikata.

KVALITETA

U cijelom svom postojanju uvijek smo se vodili najvišim standardima i težili smo najvišoj razini kvalitete naših proizvoda. Dokaz tome nije samo vaše povjerenje koje nam poklanjate nego i priznanja te nagrade s domaćih i međunarodnih natjecanja. 

U cijelom svom postojanju uvijek smo se vodili najvišim standardima i težili smo najvišoj razini kvalitete naših proizvoda. Dokaz tome nije samo vaše povjerenje koje nam poklanjate nego i priznanja te nagrade s domaćih i međunarodnih natjecanja. S London Honey Awardsa te Great Taste Awarda vratili smo se s najvišim priznanjima, a ponosni smo nositelj certifikata Hrvatska kvaliteta te najbolje pakovine meda s Dana Meda u Osijeku.

Scroll to Top